HVORDAN FUNGERER SPATZ BALLONG?

Selve Spatz ballongen og inngrepet

Spatz3 justerbare ballong er produsert av medisinsk silikon i høy kvalitet. Den blir fylt opp med farget saltvann, og mengden avgjøres ved en kikkertundersøkelse. Den kommer til å ta opp rundt en tredjedel av magens volum. Når ballongen er på plass tømmes magen saktere, fordi ballongen holder maten i magen i lenger tid. Samtidig gir ballongen et indre trykk i magen din, som sender signaler til hjernen om å spise mindre.

Slik fungerer Spatz ballongen

Spatz3 Ballongen er utstyrt med en unik ventil, som kan øke eller minske størrelsen på ballongen. Den unike opptrekkbare ventilen gir muligheten til å justere størrelsen av ballongen, og øker slik dine sjanser for å få bedre resultater. Opplever du en for økt metthetsfølelse med Spatz kan ballongens størrelse minskes, mens den på samme måte kan økes hvis det motsatte er tilfelle. Legen kan justere ballongens størrelse, mens den fortsatt befinner seg i magen, og prosedyren er derfor enkel og ofte smertefri.

Spatz3 Justerbare ballong settes inn poliklinisk. Prosedyren tar ca. 15 minutter og utføres under sedasjon. Ingen innsnitt eller innleggelse er nødvendig, og du vil være hjemme innen to timer.

Den justerbare ballongen er et redskap til å støtte vekttap, og vil gi det beste resultatet ved bruk i forbindelse med livsstilsendring.

Størrelsen av vekttapet etter innsettelse av mageballongen avhenger av, hvor nøye du følger din kostholdsendring og trening. Avhengig av din opprinnelige vekt og din motivasjon kan vekttapet variere mye.

Resultater

Den justerbare ballongen er en sikker og effektiv vei til vekttap uten kirurgi. En undersøkelse foretatt på 77 pasienter (66 kvinner og 11 menn), som brukte Spatz’ justerbare ballong, viste et gjennomsnittlig vekttap på 17,2 kg. Det gjennomsnittlige vekttapet av overflødig fett var 40.1 %, og mer enn 80 % av pasientene oppnådde et stort vekttap. (Kilde: https://f1000research.com/articles/3-203/v1)

O

Orbera ballonG

Medsil ballonger er et vekttapssystem som bruker en gastrisk ballong som holder plass

M

Medsil ballonG

Orbera Balloon er et vekttapssystem som bruker en gastrisk ballong som holder plass

VORES KLINIKKER

Charlottenlund
Hans Edvard Teglers Vej 9, 1. sal
2920 Charlottenlund
Tlf.: +45 91918888

Kolding
Bredgade 32, 1.tv
6000 Kolding
Tlf.: +45 91918888

Gastriball Malmø ved  Candela Clinic
Lockarpsvägen 14A,
238 41 Oxie, Sverige
Tlf.: +46 (0) 704870207

Gastriball Gøteborg ved Dentali Klinik
Nordanvindsgatan 2b,
417 17 Göteborg
Sverige

Gastriball Oslo ved BMI Klinik
Rådmann Halmrasts vei 18;
1337 Sandvika, Norge
Tlf.: +47 466 72 033

Rull til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.