HVORDAN FUNGERER ORBERA BALLONGEN?

Selve ballongen og inngrepet

Orbera ballongen er et vekttap system som anvender en gastrisk ballong som tar opp plass i magen. Ballongen plasseres i magen gjennom munnen ved hjelp av en minimal invasiv endoskopisk prosedyre, mens pasienten er under mild sedasjon/rus. Når ballongen er plassert i magen blir den fylt opp med saltvann, hvoretter den utvider seg og tar opp den ønskede plassen i magen.

Slik fungerer Orbera Ballongen

Ballongen tar opp plass i magen for å hjelpe pasienter med å gå ned i vekt. Under forløpet blir pasienten ringt opp hver 14. dag av en av våre ernæringsfysiologer for å optimere behandlingen og sikre vekttapet. Ballongen blir fjernet etter 6 eller 12 måneder avhengig av typen.

Resultater med Orbera

Undersøkelser viser at pasienter som brukte en mageballong i gjennomsnitt gikk ned 3 ganger så mye i vekt som personer som kun endret kostvaner og aktivitetsnivå (Kilde: orbera.com). Med en behandling hos Gastriball får du også råd og veiledning fra en av våre erfarne ernæringsfysiologer, som hjelper deg med kosthold og trening. Sammen legger dere en plan, som skal supplere Orbera Mageballong og gi et varig vekttap og en sunn livsstil.

Godkjenning

Orbera har CE-merket og overholder derfor alle EU-lovkrav vedrørende medisinsk utstyr. Ballongen er i tillegg godkjent av det Amerikanske FDA (Food and Drug Administration), som svarer til de norske helsemyndigheter. Behandlingen har i 20 år hjulpet mer enn 220.000 personer over hele verden.

M

Medsil ballonG

Medsil ballonger er et vekttapssystem som bruker en gastrisk ballong som holder plass.

S

Spatz ballonG

Spatz3 Justerbar ballong er laget av høykvalitets medisinsk silikon. Den er fylt med farget saltvann.

Våre klinikker

Charlottenlund

Gastriball Helsingborg

Gastriball Gøteborg

Gastriball Oslo